Riel BV voertuigen

Gator werkvoertuig

Alles wat u zoekt in een werkvoertuig, vindt u in de Gator modellen. Dit succesvolle multifunctionele werkvoertuig is overal voor te gebruiken. Met de geleverde hoge banden van hoge kwaliteit kunt u zowel op harde als zachte ondergrond werken. Zelfs als u nooit eerder een Gator heeft bestuurd, zal het gemak u meteen aanspreken. Alle bedieningselementen zijn erg eenvoudig, duidelijk en precies wat u zoekt. De Gator is een betrouwbaar werkpaard met een eenvoudige laadbak om lading te lossen.

Alle Gator’s beschikken over een kenteken en zijn leverbaar met diverse opties en accessoires. Stel uw elektrische Gator samen zoals u dat wenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden, afmetingen en extra’s van onze Gators? Bij Riel adviseren wij u graag welk werkvoertuig bij u past. Daarnaast zijn alle Gator modellen naar eigen hand in te delen.

Advies nodig?

Weten welk elektrisch voertuig bij uw bedrijfsactiviteiten past? Wij hebben alle kennis in huis om u van een passend advies te voorzien. Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.