Riel BV voertuigen

RTV terreinwagen

De robuuste en uiterst compacte multifunctionele RTV dé terreinwagen voor zowel professioneel als recreatief gebruik. Onze elektrische RTV’s bieden betere hanteerbaarheid, kracht en controle, zelfs in de meest moeilijke omstandigheden. Dit veelzijdige voertuig met vierwielaandrijving is in staat iedere uitdaging aan te nemen, de meest onregelmatige terreinen en de meest drassige ondergronden te bedwingen. Door de verschillende afmetingen komt hij overal bij en is hij op alle locaties in te zetten.

Alle RTV’s beschikken over een kenteken en zijn leverbaar met diverse opties en accessoires. Stel uw elektrische RTV samen zoals u dat wenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden, afmetingen en extra’s van onze RTV’s? Bij Riel adviseren wij u graag welke terreinwagen bij u past. Daarnaast zijn alle RTV modellen naar eigen hand in te delen.

Advies nodig?

Weten welk elektrisch voertuig bij uw bedrijfsactiviteiten past? Wij hebben alle kennis in huis om u van een passend advies te voorzien. Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.